Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

12,5 jarig bestaan Ondernemend Westervoort!
Dat moet gevierd worden! Zaterdag 30 november a.s. met een running diner

 • 17.30 uur     
  Beginnen met een aperitiefje bij Zalencentrum Wieleman.
 • 18.00 uur     
  Voorgerecht bij een van de 4 restaurants van uiteraard onze leden Brasserie Hugo’s, Chinese Muur, Huis ter West of Vlees & Co (Die gebruikt maakt van locatie Wieleman). Na het voorgerecht stap je op de fiets of neem je de auto naar de volgende gang. Je hoort om 18.50 uur op welke locatie je van het
  tussengerecht geniet.
 • 19.00 uur     
  Aangekomen bij 1 van de 4 restaurants geniet u hier van een heerlijk tussengerecht en heb je weer een uur om gezellig te tafelen in een nieuwe tafelschikking. Om 19.50 uur hoor je op welke locatie je het hoofdgerecht gaat nuttigen.
 • 20.00 uur     
  Wederom in een andere setting en in een ander restaurant wordt het hoofdgerecht geserveerd. Waarna je om 20.50 uur te horen krijgt waar je het dessert gaat nuttigen.
 • 21.00 uur     
  We hopen dat je nog een plekje over hebt voor het nagerecht want met weer andere leden aan tafel wordt het nagerecht geserveerd. Waarna we om 22.00 uur verwacht worden bij Zalencentrum Wieleman voor de afterparty.
 • 22.00 uur     
  Hier komen we elkaar allemaal weer tegen voor de afterparty en kunnen we na praten over de lekkere gerechten die we door Brasserie Hugo’s, Chineese Muur, Huis ter West en Vlees & Co geserveerd hebben gekregen. Dus niet iedereen eet hetzelfde. Tijdens de afterparty zullen we stil staan bij 12½ jaar Ondernemend Westervoort en toasten op de volgende 12½ jaar.

Tussen de gangen door zal er een fotoquiz gehouden worden over 12½ jaar Ondernemend Westervoort. Uiteraard zijn hier leuke prijzen aan verbonden die uiteraard door Westervoortse ondernemers ter beschikking worden gesteld.

Er kunnen maximaal 80 personen deelnemen dus wees er snel bij vol is vol.
Heeft u een allergie? Dan horen we dat graag.

Eigen bijdrage voor deze fantastische avond is € 20,- P.P.

Nu aanmelden

Aanmelden 12,5 jaar Ondernemend Westervoort

Aanmeldingen