Dit najaar organiseert de Liemerse Uitdaging voor de vierde keer Beursvloer de Liemers. Om er een succes van te maken hopen wij op uw deelname!

Op de Beursvloer kunnen bedrijven op een laagdrempelige manier Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Hier komen vraag en aanbod van mensen en middelen op een leuke en constructieve manier bij elkaar. Het draait op de beursvloer niet om geld maar om de inzet van kennis, medewerkers, goederen, netwerken of faciliteiten. U handelt met gesloten knip gedurende één uur.

Deelnemen is meer dan alleen ‘brengen’. Als bedrijf duikt u in netwerken die op het eerste oog niet voor de hand liggen, u leert hoe verenigingen en stichtingen werken, u doet aan teambuilding én u kunt iets terugvragen. Uw aanbod is zo groot of klein als u zelf wilt of kunt dragen: van (bouw)materialen tot PR, en van praktische hulp tot opslagruimte. Alles kan en alles mag. Daag uzelf en uw medewerkers uit en kijk wat u kunt betekenen voor maatschappelijke organisaties in de Liemers.

Ruim 60 deelnemers hebben zich inmiddels aangemeld. Het aanbod van de deelnemende bedrijven en serviceclubs varieert van het gebruik van voertuigen, website/computer-ontwikkeling en helpende handen tot financieel- of juridisch advies. De aangemelde maatschappelijke organisaties vragen bijvoorbeeld om opslag- of werkruimte, ondersteuning bij het opzetten van evenementen en websites, (bouw)materialen, kerstbroden/catering, en hulp bij het oprichten van een stichting.

Doet u ook mee? Meld u uiterlijk 13 november aan via dit aanmeldformulier of via info@liemerseuitdaging.nl
Deelnemen is geheel gratis en wij verzorgen de PR rondom uw deelname.

De Beursvloer vindt plaats op maandag 18 november van 16.30 uur tot 18.30 uur in De Stek, Rijksweg 53 in Duiven.