Over Ondernemend Westervoort

Doelstelling

Het verenigen van zelfstandige ondernemers die in Westervoort bedrijf voeren (of in Westervoort wonen en elders bedrijf voeren). Voor ondernemers is netwerken erg belangrijk. De mogelijkheid om voor of met ondernemers samen te werken vergroot de kans op succes.
 
Voor ondernemers is netwerken erg belangrijk. De mogelijkheid tot georganiseerd netwerken met ondernemende plaatsgenoten opent deuren door het directe contact, die anders mogelijk gesloten blijven. Het gaat hierbij niet alleen om de grote organisaties die iedereen wel kent, ook kleinere, ambachtelijke bedrijven en dienstverleners moeten zich thuis voelen. Hierdoor bouwt “Ondernemend Westervoort” een gemeenschappelijke kracht en een breed opgebouwde kennis op. Leden kunnen van elkaar profiteren! Of het nu wel of niet-winstgedreven organisaties zijn, het lidmaatschap biedt aanzienlijke voordelen. Om de 7 à 8 weken organiseert Ondernemend Westervoort een bijeenkomst om op een informele wijze bij elkaar te komen. Denk eens aan kennisoverdracht, netwerken, gedachten en ervaringen uitwisselen met “collega ondernemers” en/of relaties, het business-to-business netwerk, belangenverenigen.

Wat biedt Ondernemend Westervoort

  • Netwerkbijeenkomsten; De mogelijkheid om eens in de 7 à 8 weken bijeen te komen om (zakelijke) contacten op te doen. Een uitgelezen mogelijkheid om op informele wijze met elkaar kennis te maken en van gedachten te wisselen.
  • Lezingen en presentaties; Gastsprekers uit de politiek en het bedrijfsleven worden uitgenodigd om te vertellen over relevante ontwikkelingen in onze regio op het gebied van ruimtelijke ordening, bereikbaarheid enz. Actuele onderwerpen welke voor u als ondernemer van belang zijn krijgen vooral de aandacht. Voor u een mogelijkheid uw visie kenbaar te maken en van gedachten te wisselen met beleidsmakers.
  • Jobtalks; Ondernemers krijgen de gelegenheid zich te presenteren om zo duidelijk te maken over de kennis van het vak.
  • Kennisoverdracht en verbeteringen; Netwerken, gedachten en ervaringen uitwisselen met “collega’s” en/of relaties.
  • Bedrijfsbezoeken; Regelmatig gaan we op bezoek bij bedrijven van leden en niet-leden met als doel kennis te maken met andere ondernemers. Het is een aardige en interessante gelegenheid om uw ondernemersvisie te verbreden en in andermans keuken te kijken.
  • Forumdiscussies; Ondernemersland is continue in beweging, daar hoeven wij u niet van te overtuigen. Op het gebied van wetgeving, maatschappelijke en lokale politieke zaken, enz. worden onze zienswijzen regelmatig op de proef gesteld. Ondernemend Westervoort is voornemens forumbijeenkomsten te organiseren waarin plaats is voor discussie en idee uitwisseling over zo breed mogelijke onderwerpen.
  • Diverse activiteiten; Dit kunnen verschillende (sportieve, gezellige) activiteiten in of out door zijn.
disteli.pngadvieskring.jpgmediaz.jpgten-donkelaar-logo.pngodeon1.jpgGeenacker.pngrabobank-01.jpgwestervoortpost.png

logo-liemershelemaalgoed