20171230 IMG 6850 SmallTijdens een drukbezochte nieuwjaarsgala van Ondernemend Westervoort in Zalencentrum Wieleman is Bas Bloemberg van Auto Service Bas Bloemberg verkozen tot ondernemer van het jaar 2017.

Het nieuwjaarsgala stond volledig in het teken van de spannende uitreiking van de ondernemersprijs. Drie door collega-ondernemers genomineerde bedrijven maakten kans op de titel Ondernemer van het Jaar 2017: Huis ter West, hart for her en Bas Bloemberg. Deze bedrijven werden bezocht door een deskundige jury, bestaande uit Dirk van der Mark, Johan Paape en de winnaar van vorig jaar Hendrik Versteegh van Bodywear Superstore. 

Bas Bloemberg werd unaniem door de jury gekozen op grond van de volgende punten: een ondernemer in hart en nieren heeft in 6 jaar zijn bedrijf weten uit te bouwen van werkplaats tot full service automobielbedrijf inclusief een mooie showroom.  Dat hierbij forse investeringen nodig zijn is durven ondernemen, en dat houdt ook in dat er groei is in de werkgelegenheid. Autoservice Bas Bloemberg weet zich te onderscheiden van de concurrenten door het aanbieden van service en kwaliteit en is altijd aanspreekbaar.

Tevens is het een bedrijf dat duidelijk betrokken is bij de Westervoortse samenleving. Auto Service Bas Bloemberg maakt ook veel gebruik van social media, en ook heeft het bedrijf ook een goede marktpositie. Bas was zelf niet aanwezig op de nieuwjaarsgala, hij had de vakantie al geboekt voordat bekend werd dat hij genomineerd was, maar via een live verbinding was Bas er toch een beetje bij vanuit Gran Canaria.

Het personeel van Bas nam de trofee in ontvangst die wederom ontworpen was door Mendy Tiemissen en werd overhandigd door Arjan Koenen en hoofdsponsor Cris van Arkelen van Rabobank Arnhem en Omstreken. 

De inkoopapp is online! www.inkoopapp-deliemers.nl Met trots introduceren wij hierbij inkoopapp de Liemers. Deze website is ter vervanging van de belangstellingenlijst.

Bedrijventerrein Westervoort is een dynamisch Liemers bedrijventerrein in Gelderland. Het is een terrein met een sterke lokale oriëntatie en aantrekkingskracht vanwege de ligging, omvang en positionering van het terrein ten opzichte van omliggende terreinen.

Het ondernemersklimaat in Westervoort is prima. Er zijn veel actieve en betrokken ondernemers gevestigd door heel Westervoort maar vooral op het Bedrijventerrein Westervoort (Het Ambacht en Het Hazeland) en in winkelcentrum De Wyborgh. Tevens heeft Westervoort een actieve ondernemersvereniging “Ondernemend Westervoort”.

Voor meer info zie www.bedrijventerreinwestervoort.nl

Regelmatig worden er spookfacturen verzonden of gemaild die echt lijken. Hieronder vindt u een overzicht van spookfacturen. Kijk voor info verder op de website Fraudemeldpunt.nl

Ondernemers willen makkelijk zaken doen. Verbetering van dienstverlening is een continu proces waar dienstverlener en klant samen aan werken.

Ondernemers willen makkelijk zaken doen. Verbetering van dienstverlening is een continu proces waar dienstverlener en klant samen aan werken. Daarom hebben we de afgelopen jaren samen met een groot aantal gemeenten in ons werkgebied Centraal Gelderland volop geïnvesteerd in Minder Regels en Meer Service voor ondernemers.

ambachtHet bestemmingsplan van ’t Ambacht is digitaal beschikbaar via de volgende websites: www.westervoort.nl  en www.ruimtelijkeplannen.nl.

weg-inkoop

11 juni 2012 is er een overleg geweest met alle MKB’s uit de Liemers waarbij Saskia Kloet van RID De Liemers (strategisch inkoopadviseur van de Liemerse gemeentes) is uitgenodigd om het inkoopbeleid toe te lichten. Vanuit Ondernemend Westervoort hebben wij een lijst aangeleverd met al onze leden met daarbij de branchegegevens. Saskia Kloet zal zorg dragen dat deze lijst bij de inkopers/budgethouders van gemeente Westervoort terecht komt, ook zal zij aangeven dat er bij voorkeur eerst in eigen gemeente gekeken moet worden wanneer er offertes opgevraagd dienen te worden.

mediaz.jpgwestervoortpost.pngdisteli.pngten-donkelaar-logo.pngGeenacker.pngrabobank-01.jpgodeon1.jpgadvieskring.jpg

logo-liemershelemaalgoed