Workshop 'Alleen ga je sneller, samen kom je verder'

Pieter Peelen
“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Onder dit motto worden in Nederland steeds vaker ondernemerskringen georganiseerd. Daarom hebben verschillende ondernemersverenigingen in de Liemers besloten om dat, in samenwerking, ook te doen.

Wat gaan we doen?
Ondernemerskringen zijn kleine groepen ondernemers, ‘die elkaar wijzer gaan maken’, zoals Pieter Peelen, van No Nonsancy, het noemt. “De ondernemers gaan leren van elkaars goede ervaringen, maar ook van elkaars fouten”, aldus Pieter.

Waar gaan we het over hebben?
Het ontwikkelen van je bedrijf gaat niet vanzelf. Slim ondernemen is essentieel. Dat wordt door veel ondernemers nog weleens verward met hard werken. Opgaan in “de waan van de dag” is verleidelijk, maar onbewust verspil je daarmee veel tijd en geld.

Hoe voorkom je dat je wordt opgeslokt door de waan van de dag? En dat je in 2019 nu echt eens je voornemens waar gaat maken? Daar gaan wij het over hebben. En natuurlijk op basis van jouw specifieke vragen rondom deze onderwerpen.

Voor wie?
Ondernemerskringen werken alleen in zorgvuldig geformeerde groepen van maximaal 8 ondernemers. Het is belangrijk dat deze ondernemers in ongeveer dezelfde fase van ondernemerschap verkeren. Daarom kiezen wij voor:

  • Ondernemers/eigenaren (dus geen managers/medewerkers/vervangers)
  • Met minimaal 5 personeelsleden (en dus geen ZZP’ers)

Door wie?
Wij hebben Pieter Peelen (No Nonsancy) bereid gevonden om voor ons de kring voor te zitten. Pieter is eigenaar van No Nonsancy (zelf ook ondernemer met personeel) en begeleid ondernemerskringen voor onder andere NLgroeit en de Koninklijke Metaalunie.

Wanneer en waar?
We gaan in totaal drie kringen organiseren, voor drie verschillende groepen;

  • 17 januari 2019,
  • 12 februari 2019 en
  • 12 maart 2019.

Die zijn voor 3 verschillende groepen ondernemers, zodat we 24 ondernemers dit kunnen laten meemaken. Gastheer is Ten Donkelaar Administratie & Advies in Westervoort (Het Vergun 26d). Het programma start om 18:00 uur (binnenlopen vanaf 17:00 uur, voor eten wordt gezorgd) en is afgelopen rond 21:00 uur.

Aanmelden
Gezien de beperkte beschikbaarheid en de waarde van een ondernemerskring zouden wij zeggen; wees er snel bij! Aanmelden kan via deze link.

Event Eigenschappen

Event datum di 12 feb '19 17:00
Event Einddatum di 12 feb '19 21:00
Geregisteerd 0
Sluitdatum di 12 feb '19 8:00
Locatie
Ten Donkelaar Administratie & Advies
Het Vergun 26d
Ten Donkelaar Administratie & Advies
We accepteren geen inschrijvingen meer
Deel dit evenement
rabobank-01.jpgmediaz.jpgodeon1.jpgadvieskring.jpgdisteli.pngten-donkelaar-logo.pngwestervoortpost.pngGeenacker.png

logo-liemershelemaalgoed